Clares - Servicii Funerare si Pompe Funebre Constanta
NON-STOP
AVETI UN DECES?
Apelati-ne cu incredere, va stam la dispoziție NON STOP

Despre noi
Funerare Casa Niculescu

Firma nostra SC CLARES SRL, va ofera toata gama de servicii pentru organizarea unei inmormantari, servicii de consultanta, amenajari de locuri de veci, constructii funerare, monumente de marmura si granit.

Cu o experienta de peste 30 ani, personalul nostru este pregatit sa va ajute in momentul pierderii unei persoane apropiate, incepand de la preluarea decedatului de la locul producerii evenimentului, imbalsamare, toaletare, sicriu, gazduire la casa mortuara si transport funerar.

Atunci cand o persoana foarte draga decedeaza, consideram ca ea calatoreste intr-o lume mult mai buna, mai cinstita si mai curata decat cea din care tocmai a plecat. Persoanele care raman in urma sunt coplesite de durere si tristete si nu mai au puterea de care au nevoie pentru a se putea concentra pe organizarea in conditii foarte bune a funerariilor defunctului.

De aceea, firma de servicii funerare Clares este prietenul tuturor persoanelor care trec prin astfel de momente oferindu-le spirjinul si suportul necesar, dar si consultanta de specialitate in acest domeniu. Suntem aici pentru ca impreuna sa putem gasi toate solutiile eficiente si in conformitate cu cerinte exigente, tinand de asemenea cont de bugetul disponibil al fiecarei persoane.

In cei peste 30 ani de experienta pe piata a serviciilor funerare am reusit sa ne conturam o reputatie considerabila si acest lucru se intampla datorita calitatii serviciilor pe care le oferim. Suntem recomandati de discrtetia, seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada si cu care ne ducem la bun sfarsit sarcinile, acestea fiind si valorile care ne ghideaza zi de zi.

Toate acestea alaturi de atentia acordata chiar si celor mai mici detalii, inca de la primul moment cand discutam cu familia indurerata si luam la cunostinta toate datele problemei si pana la ultimul act reprezentat de procesiunea funerara, ne-a oferit aceasta reputatie pe care ne bazam si pe care facem toate eforturile sa o consolidam si sa o mentinem.

AVETI UN DECES?

Apeleti-ne cu incredere, va stam la dispozitie NON STOP

Masina Funerara

Deplasare rapida in

CONSTANTA
Telefon Funerara

Apelabil NON-STOP

+40 241 620 640
Casa Mortuara

CASA MORTUARA

Case mortuara cu climatizare, bucatarie si curte interioara, situata in zona Cimitirului Central Constanta.
Detalii
Servicii funerare

SERVICII FUNERARE

Consiliere funerara, organizare ceremonii, transport funerar, asistenta funerara mobila, comercializare articole funerare.
Detalii
Transport funerar

TRANSPORT FUNERAR

Transport cu masini funerare specializate conform normelor europene, in Constanta si in tara.
Detalii
Produse funerare

PRODUSE FUNERARE

Oferim toate produsele necesare inmormantarii: sicrie, cruci, jerbe, coroane funerare, aranjamente florale, etc.
Detalii
Produse funerare

LUCRARI FUNERARE

Deoarece avem o experienta bogata in acest domeniu noi reusim in permanenta sa ne mentinem serviciile noastre la un nivel de top.
Detalii
Produse funerare

INHUMARI / DESHUMARI

Prin aceste servicii funerare va punem la dispozitie toata gama de servicii legate de cimitir: strangerea osemintelor, transferarea osemintelor dintr-un mormant in altul, etc.
Detalii